aboutus

Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd.

Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd. Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd. Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd. Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd. Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: LHM
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 10000000-20000000
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 80% - 90%
Verified by
Info marked by “ ” is verified by SGS

Zakelijke licentie

Merkregistratiecertificaat

Ongeveer ons
Inleiding

    Werd Auto de Delenco. van Guangzhoujiewen, Ltd opgericht in 2006, en wordt gevestigd in Guangzhou, China. Dit is uitvoerige industrieel en handelsmaatschappij, die zich in de ontwikkeling en de productie van Autodelen een specialiseren. Het bedrijf heeft zich tot een moderne professionele onderneming ontwikkeld die R&D, productie, verkoop en internationale handel integreren. Zijn strikte kwaliteitsvereisten en ononderbroken aandacht aan de diensten.

 

     De belangrijkste producten van ons bedrijf zijn als volgt: de hogere en lagere kogelgewrichten, trekstang beëindigt, stabilisatorbar, hogere en lagere de assemblagereeks van het opschortingswapen, opschortingsring, de ring van het controlewapen, opschortingsinstallatie, stoflakenreeks, schokabsorptie, remstootkussens, de reeks van de remschijf, koppelingsplaten, de plaatreeks van de koppelingsdruk.

 

    De belangrijkste autoreeksen zijn: Toyota, Nissan, Honda, Mitsubishi, Ford, Mercedes-Benz, BMW, Land Rover, Mazda en andere reeks. Het product heeft reeds distributiepartners in de meeste binnenlandse steden. Tegelijkertijd, is het zeer populair in China, en ook uitgevoerd naar de wereld, Midden- en Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Rusland en andere landen. In het verleden de tien jaar van verrichting, hebben wij goed reputatie en lof van klanten gewonnen. Na het doopsel van de markt, zijn onze producten rijper geworden en sterk marktconcurrentievermogen gehad.

 

    Onder de krachtige ontwikkelingsimpuls van de autodelenindustrie, zullen alle werknemers van Jiewen het collectieve principe van „blijven aanhangen overleven door kwaliteit, op lange termijn door reputatie, sterkte door de dienst, en ontwikkeling door ontwikkeling“. De de industrieleider, en is geëngageerd aan het voorzien van onze klanten van betere producten en betere diensten.

 

 

 

 

 

 

 

Geschiedenis

Geschiedenis

 

De ononderbroken ontwikkeling is een moderne onderneming het integreren technologie, een ontwikkeling, een productie en verkoop geworden. Het heeft de 1S09001-certificatie van het kwaliteitssysteem overgegaan. Gevestigde technische samenwerking op lange termijn en nieuw productontwikkeling met bekende binnenlandse en buitenlandse onderzoeksinstellingen en fabrikanten.

Dienst

Onze dienst

 

1. OEM Productieonthaal: Product, Pakket…

2. Wij zullen u voor uw onderzoek in 24 uren antwoorden.

3. Alvorens te verzenden, zullen wij u de foto aan controle geven

4. Na het verzenden, zullen wij de producten volgen tot u de producten krijgt. Toen u werd
de goederen, te controleren gelieve hen, en te geven me een antwoord. Als u om het even welke vragen om het even welk probleem hebt, gelieve met ons te contacteren, zullen wij oplossen manier voor u aanbieden.

Ons Team

Team

 

Wij hebben een sterk en professioneel product, grondstoffen, verwerking, productie, inspectieteam, wordt elk inspectiepersoneel professioneel geleid, en een klantenserviceteam zal van uitstekende kwaliteit u een betere communicatie ervaring brengen en zal het winkelen het vrije Dreigen ervaren!

 

China Guangzhou Jie Wen Auto Parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens